Tygodniowe
Menu
Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Pieczone udka w paprykowej marynacie, nacinane ziemniaczki z ziołami, colesław z młodej kapusty
Obiad II: MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem żytnim ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i kiełbasą z jagnięciną
Obiad II: Filet w sosie curry z ryżem basmati i pieczonymi warzywami
Kolacja: Racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki z pieczywem razowym, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pulpeciki w sosie koperkowo-pomidorowym z puree, surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny gulasz gruziński z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z jajkiem, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Penne z kurczakiem, szpinakiem i fetą
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Pieczony schab z opiekanymi ziemniaczkami i wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto z dipem meksykańskim
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Chili con-carne z ryżem basmati
Obiad II: Wieprzowina z warzywami z kaszą pęczak i surówką indyjską
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Pulpeciki sojowe, nacinane ziemniaczki z ziołami, colesław z młodej kapusty
Obiad II: WEGE MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta ziołowa z cebulką i szczypiorkiem, pieczywo żytnie ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i cieciorką
Obiad II: Tofu w sosie curry z soczewicą, ryżem basmati, grillowane warzywa
Kolacja: Racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Sałatka grecka, dressing vinegret
Obiad: Pulpeciki warzywne w sosie koperkowo-pomidorowym z puree, surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny wegetariański z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z jajkiem, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Penne ze szpinakiem i fetą
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Jaja sadzone po włosku z opiekanymi ziemniaczkami i wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto wegetariańskie z dipem meksykańskim
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska
Obiad: Wege masala z soczewicą i brązowym ryżem
Obiad II: Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Morszczuk pieczony z tymiankiem, nacinane ziemniaczki z ziołami, colesław z młodej kapusty
Obiad II: WEGE MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta ziołowa z cebulką i szczypiorkiem, pieczywo żytnie ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i cieciorką
Obiad II: Tilapia w sosie curry z soczewicą, ryżem basmati, grillowane warzywa
Kolacja: Racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Sałatka grecka, dressing vinegret
Obiad: Pulpeciki z dorsza w sosie koperkowo-pomidorowym z puree, surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny wegetariański z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z wędzonym łososiem, ricottą, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Penne ze szpinakiem i fetą
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Jaja sadzone po włosku z opiekanymi ziemniaczkami i wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto wegetariańskie z dipem meksykańskim
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z sardynką
Obiad: Wege masala z soczewicą i brązowym ryżem
Obiad II: Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowy twarożek z malinami i borówkami, gorzka czekolada
Obiad: Pieczone udko w paprykowej marynacie, colesław z młodej kapusty
Kolacja: Klasyczny humus ze słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem czystoziarnistym i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Filet w sosie curry z ryżem z kalafiora i pieczonymi warzywami
Kolacja: Omlet z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki zapiekane z serem, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pikantny gulasz gruziński, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem
Czwartek
Śniadanie: Jajecznica z pieczywem czystoziarnistym, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Kolacja: Kurczak ze szpinakiem i fetą, pieczone warzywa
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem czystoziarnistym
Obiad: Pieczony schab z wiosenną sałatką
Kolacja: Buritto z serka wiejskiego z dipem meksykańskim
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Keto gulasz meksykański
Kolacja: Wieprzowina z warzywami i surówką indyjską

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Pieczone udka w paprykowej marynacie, nacinane ziemniaczki z ziołami, colesław z młodej kapusty
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem żytnim ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Filet w sosie curry z ryżem basmati i pieczonymi warzywami
Kolacja: Racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki z pieczywem razowym, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pikantny gulasz gruziński z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z jajkiem, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Pieczony schab z opiekanymi ziemniaczkami i wiosenną sałatką
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Wieprzowina z warzywami z kaszą pęczak i surówką indyjską
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Pieczone udka w paprykowej marynacie, nacinane ziemniaczki z ziołami, colesław z młodej kapusty
Obiad II: MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem żytnim ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i kiełbasą z jagnięciną
Obiad II: Filet w sosie curry z ryżem basmati i pieczonymi warzywami
Kolacja: Racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki z pieczywem razowym, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pulpeciki w sosie koperkowo-pomidorowym z puree, surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny gulasz gruziński z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z jajkiem, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Penne z kurczakiem, szpinakiem i fetą
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Pieczony schab z opiekanymi ziemniaczkami i wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto z dipem meksykańskim
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Chili con-carne z ryżem basmati
Obiad II: Wieprzowina z warzywami z kaszą pęczak i surówką indyjską
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Pieczone udka w paprykowej marynacie, nacinane ziemniaczki z ziołami, colesław z młodej kapusty
Obiad II: MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem żytnim ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i kiełbasą z jagnięciną
Obiad II: Filet w sosie curry z ryżem basmati i pieczonymi warzywami
Kolacja: Racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki z pieczywem razowym, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pulpeciki w sosie koperkowo-pomidorowym z puree, surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny gulasz gruziński z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z jajkiem, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Penne z kurczakiem, szpinakiem i fetą
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Pieczony schab z opiekanymi ziemniaczkami i wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto z dipem meksykańskim
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Chili con-carne z ryżem basmati
Obiad II: Wieprzowina z warzywami z kaszą pęczak i surówką indyjską
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowo-piernikowa owsianka z kawałkami czekolady z truskawkami i borówkami
Obiad: Pieczone udka w paprykowej marynacie z ryżem basmati, colesław z młodej kapusty
Obiad II: WEGE MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus z paprykowymi waflami ryżowymi i słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem żytnim ze słonecznikiem i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i kiełbasą z jagnięciną
Obiad II: Filet w sosie curry z ryżem basmati i pieczonymi warzywami
Kolacja: Pełnoziarniste racuszki z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki z pieczywem razowym, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pulpeciki w sosie koperkowo-pomidorowym z puree z brokuła surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny gulasz gruziński z paloną kaszą gryczaną, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem i brązowym ryżem
Czwartek
Śniadanie: Grahamka z jajkiem, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Pełnoziarniste penne z kurczakiem, szpinakiem i fetą
Kolacja: Fit tiramisu
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem żytnim ze słonecznikiem
Obiad: Pieczony schab z kaszą pęczak i wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto z dipem meksykańskim
Kolacja: Barszcz zabielany
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Chili con-carne z ryżem basmati
Obiad II: Wieprzowina z warzywami z kaszą pęczak i surówką indyjską
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami

Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowy twarożek z malinami i borówkami, gorzka czekolada
Obiad: Pieczone udko w paprykowej marynacie, colesław z młodej kapusty
Obiad II: MUSAKA- Zapiekanka grecka z bakłażanem
Kolacja: Klasyczny humus ze słupkami świeżych warzyw
Wtorek
Śniadanie: Pasta z makreli z pieczywem czystoziarnistym i sałatką z ogórkiem kiszonym
Obiad: Leczo z pieczarkami, cukinią i kiełbasą z jagnięciną
Obiad II: Filet w sosie curry z ryżem z kalafiora i pieczonymi warzywami
Kolacja: Omlet z jabłkiem i rabarbarem, twarożek cynamonowy
Środa
Śniadanie: Frankfuterki zapiekane z serem, świeże warzywa, ketchup/musztarda
Obiad: Pulpeciki w sosie koperkowo-pomidorowym z puree z brokuła, surówka z kapusty pekińskiej
Obiad II: Pikantny gulasz gruziński, surówka z czerwonej kapusty, pora, prażony słonecznik
Kolacja: Zupa szczawiowa z jajkiem
Czwartek
Śniadanie: Jajecznica z pieczywem czystoziarnistym, warzywami i dipem curry z piklami
Obiad: Faszerowana cukinia z pomidorowym sosem
Obiad II: Kurczak ze szpinakiem i fetą, pieczone warzywa
Kolacja: Fit tiramisu (w wersji keto)
Piątek
Śniadanie: Ziołowy twarożek z warzywami i pieczywem czystoziarnistym
Obiad: Pieczony schab z wiosenną sałatką
Obiad II: Buritto z serka wiejskiego z dipem meksykańskim
Kolacja: Krem z białych warzyw z prażonymi migdałami
Sobota
Śniadanie: Sałatka nicejska z kurczakiem
Obiad: Keto gulasz meksykański
Obiad II: Wieprzowina z warzywami i surówką indyjską
Kolacja: Waniliowy budyń z owocami
